Nieuwe foto’s kinderen Constantijn en Laurentien

Foto: Prins Constantijn

Totaal onverwachts werden we gisteren verrast met nieuwe foto’s van de kinderen van prins Constantijn en prinses Laurentien. De foto’s laten een stralende Eloise, Claus-Casimir en Leonore zien, die op een ontspannen manier poseren voor de camera van prins Constantijn. Constantijn treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader Claus en broer Willem Alexander. Recent nog poseerden Amalia, Alexia en Ariane voor de camera van Willem Alexander voor de Kinderpostzegels, die overigens dit jaar een recordbedrag bijeen brachten. 

 

 

Groepsfoto:

Eloise:

Claus-Casimir:

Leonore:

Blijf op de hoogte, neem een abonnement op Vorsten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Dit artikel is geplaatst in: Overig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.