Catherine belt met studente Romy over coronacrisis

De Britse hertogin Catherine heeft gebeld met de studente Romy en haar moeder Niaz. Romy is een van de vele studenten die door de coronacrisis maar weinig meemaakt van het ooit bruisende studentenleven. Dat legde haar moeder vast. In het kader van haar fotoboek Hold Still belt de hertogin met een aantal geselecteerde inzenders.

Máxima begint aan muzikale verjaardagstournee

Koningin Máxima is maandagmiddag in het Groningse Bourtange begonnen aan een korte tournee door Nederland in het kader van de campagne ’50 dagen muziek’ van de stichting ‘Meer muziek in de klas’. In de oude vesting aan de Duitse grens waren vertegenwoordigers van de drie noordelijke provincies samengekomen om met de koningin de balans op…

Meghan en Harry maken donatie aan moeders op moederdag

Meghan en prins Harry hebben op moederdag een donatie gedaan om dakloze moeders te helpen. Vanuit hun stichting Archewell Foundation heeft het stel gedoneerd aan Harvest Home, een organisatie die zich inzet voor dakloze moeders en dakloze zwangere vrouwen. Zo valt zondag te lezen op de sociale media van Harvest Home.

Guillaume hangt slotje op bij herdenking Dag van Europa

Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg heeft zondag een plechtigheid bijgewoond in Schengen ter gelegenheid van de Dag van Europa. Deze dag werd op 9 mei 1985 in het leven geroepen om burgers van Europa ervan bewust te maken dat de Europese Unie ervoor zorgt dat iedereen binnen Europa een goede levensstandaard gegarandeerd krijgt.

Chrissy Teigen wil met Meghan gaan chillen in kippenren Archie

Nu Chrissy Teigen en Meghan vriendinnen zijn en ook nog eens bij elkaar in de buurt wonen, zal er binnenkort vast een afspraakje gepland worden. Bij het benefietconcert VAX Live, dat zaterdag werd uitgezonden, vertelde het model wat zij gaat doen als ze voor het eerst bij de hertogin van Sussex over de vloer komt.

Dionne Stax: koningin Máxima en ik zijn harde werkers

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van koningin Máxima reist Dionne Stax door het leven van de vorstin. In het NPO Radio 1-programma De Perstribune vertelde de presentatrice zondag over de reis die ze maakte voor haar AVROTROS-programma Dionne Dichtbij: Máxima.

Meghan dringt in speech aan op coronaherstel voor iedereen

Tijdens het vooraf opgenomen benefietconcert VAX Live, waarbij regeringsleiders werden opgeroepen geld of coronavaccins te doneren aan arme landen, heeft ook Meghan haar opwachting gemaakt. De hertogin van Sussex, die momenteel hoogzwanger is, verscheen virtueel op het scherm om de kijkers thuis toe te spreken.

Ontwerpers eren jarige koningin Máxima tijdens modeshow

De Canal Catwalk, een jaarlijkse modeshow op de Amsterdamse grachten, brengt dit jaar een ode aan koningin Máxima. Tijdens de jubileumeditie in september wordt stilgestaan bij de verjaardag van de koningin, die op 17 mei 50 wordt. Dat maakte de organisatie zaterdag bekend.

Haakon legt krans vanwege Noorse bevrijdingsdag

In Noorwegen wordt zaterdag bevrijdingsdag en veteranendag gevierd. Kroonprins Haakon was in de ochtend aanwezig in de vesting Akershus bij de haven van Oslo om het einde van de Tweede Wereldoorlog te herdenken.