Ons cadeau voor trouwe abonnees

redactievorsten

2020-12-18 09:00:00

‘Het was nacht, een pikdonkere nacht. Zeven rovers zaten bij het vuur’, zo begon mijn opa zijn spannende verhaal waar ik nooit genoeg van kon krijgen. Verhalen vertellen zit in mijn DNA. Als klein meisje schreef ik al over dieren en hun sporen die ik in het bos achter Paleis Soestdijk had gevonden. Dat ik koos voor een studie journalistiek, is, ondanks mijn dyslexie, geen verrassing. Dat ik in 1998 koos om me te specialiseren in koninklijke verhalen, verraste meer. Het was toen nog niet zo’n hip onderwerp, vonden veel leeftijdgenoten. Velen van u wisten wel beter. Vorsten was toen al 25 jaar hét koninklijke tijdschrift van Nederland. En velen van u waren toen al abonnee. Hoofdredacteuren kwamen en gingen, maar u bleef.

Winkels gesloten, geen abonnement, geen probleem!

Lees hier hoe u ook nu gewoon van Vorsten kunt genieten.

Een belangrijke relatie

Ik heb het eerder gezegd: het is iedere dag een feest om samen met de redactie voor de lezers van Vorsten aan de slag te zijn. Met regelmaat ontmoet ik u. Voorheen op onze lezersdagen (ik hoop dat we weer snel zo’n dag kunnen organiseren) of bij koninklijke evenementen. Maar ook in de wachtkamer van de dokter, in de winkel of zomaar op straat. Ik vind het leerzaam en gezellig om met u in gesprek te gaan. Waar en wanneer dan ook. We ontvangen van u mailtjes en mooie handgeschreven brieven, en u houdt ons scherp, iedere dag opnieuw. Voor u zoeken we de mooiste foto’s en de beste verhalen. We proberen rekening te houden met uw wensen, al is geen lezer gelijk. Sommigen van u kunnen geen genoeg krijgen van koningin Máxima, anderen hebben juist een voorkeur voor historische achtergronden. Door de afwisseling in Vorsten hopen we met u allen rekening te houden. En omdat een relatie, want die hebben we met elkaar, is als zilver werk en af en toe gepoetst moet worden om de glans naar boven te halen, doen we nog meer. Ieder nummer selecteert een computersysteem vijf loyale abonnees die wij ‘kroontjesabonnees’ noemen en een cadeau toesturen. Bovendien kunnen abonnees korting krijgen op bijvoorbeeld boeken en tentoonstellingen en verloten wij mooie producten. Het is onze manier om u te laten weten hoe blij we met u zijn.

Bent u geen abonnee? De kaarten zijn online verkrijgbaar, nu zonder verzendkosten met code GRATIS.

Een vorstelijk extraatje

En toch vonden we dat we nóg iets extra’s voor u konden doen. Juist nu! Door corona is het leven anders geworden. U ziet uw dierbaren misschien minder vaak dan u zou willen. En december is de maand bij uitstek om cadeaus te geven. We hebben uitgebreid vergaderd over een passend geschenk: we hebben acht mooie kaarten voor u gemaakt. U kunt ze in een fotolijstje doen, maar u kunt ook iemand verrassen met een echt vorstelijke kaart. Naast het koninklijk gezin hebben we vier prachtige vintage foto’s van prinses Beatrix geselecteerd. De prinses hoopt op 31 januari 2021 alweer haar 83ste verjaardag te vieren. Wie weet ontvangt zij van u een felicitatie op een Vorsten-kaart? (Paleis Noordeinde, Postbus 30412, 2500 GK Den Haag).Bent u geen abonnee? De kaarten zijn te koop in de webwinkel van Vorsten, nu zonder verzendkosten met code GRATIS. Rest mij nog u namens het hele team fijne feestdagen te wensen en een gelukkig, gezond en vorstelijk 2021

Nieuwe Vorsten

Deze column van Justine staat in het nieuwe nummer van Vorsten. Nu zonder verzendkosten te bestellen met code GRATIS


Meer Column Justine

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig