Als de dag van gisteren – 24 augustus

redactievorsten

24-08-2012 19:45:01

Lieve lezer,

Weet u nog waar u was op 31 augustus 1997? De dag dat prinses Diana het leven liet bij een auto-ongeluk in Parijs? Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Mijn ongeloof. Zwijgend bleef ik voor de televisie plakken. De People’s Princess was niet meer. Een schok ging door de wereld.
De beelden van haar toen nog zeer jonge zoontjes William en Harry die naar de bloemenhulde kijken staan bij mij, maar vast ook bij jou, nog op het netvlies.
Wat zou ze trots op ze zijn! Haar kleintjes zijn inmiddels uitgegroeid tot volwassen prinsen. Ze hebben hun koninklijke draai gevonden, maar missen hun moeder vanzelfsprekend. Het was een mooi gebaar van Diana’s oudste om haar beroemde ring van saffier met diamant als verlovingsring om de vinger van Kate te schuiven. Zo kon Diana toch deel uitmaken van hun liefde.
Maar de erfenis van Diana omvat natuurlijk meer dan die saffieren ring. Haar inzet voor een betere wereld is geadopteerd door haar zonen. Haar status als mode-icoon wordt langzaam maar zeker overgenomen door haar schoondochter en ook haar muzikale kennissenkring is bijgeschreven in het adressenboekje van de twee prinsen.
Omdat we onze bewondering voor lady Di niet onder stoelen of banken willen steken, hebben we extra ons best gedaan voor de cover van de nieuwste Vorsten Royale. Met goedkeuring van het Britse hof staat deze maand een exclusieve foto van een van de mooiste prinsessen van de jaren tachtig op onze cover! En daar zijn we best een beetje trots op. Daarom wens ik je nu niet alleen veel leesplezier, maar zeker ook veel kijkplezier.

Hartelijke groeten,
Justine Marcella

Meer Overig