Bezoek Brazilië – Dag 3

redactievorsten

2012-11-22 11:09:46

Foto: PPE / Nieboer

Foto: PPE / Nieboer

Dag drie in Brazilië was een afwisselende dag voor prins Willem Alexander en prinses Máxima. De dag begon met een gescheiden programma. Willem Alexander bezocht een afvalbedrijf en lunchte met Braziliaanse vertegenwoordigers van de afvalindustrie, terwijl prinses Máxima een productiebedrijf opende waar zuiveringssystemen worden geproduceerd. De middag brachten de prins en prinses gezamenlijk door. ‘s Avonds was het tijd voor ontspanning en gingen de voetjes van de vloer tijdens een netwerkreceptie. Prinses Máxima, vrolijk gekleed in een gele jurk, ging helemaal los op de dansvloer en liet zien dat zij haar Argentijnse achtergrond zeker nog niet vergeten is. 

Prinses Maxima bij de opening van het productiebedrijf in een bekend mantelpakje van Natan. Ze droeg het ensemble enkele malen eerder, onder andere tijdens de economische missie naar China.

Foto: PPE / Nieboer

Tijdens het middagprogramma bekijken de prins en prinses een fiets op de tentoonstelling Connecting Concepts, een tentoonstelling waarop Nederlands en Braziliaans design te zien is.

Foto: PPE / Nieboer

Maxima swingt tijdens de netwerkreceptie.

Foto: PPE/ Nieboer


Meer Overig