Dankbetuiging uitgesteld

redactievorsten

2013-08-22 10:45:24

Foto: PPE

Foto: PPE

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft besloten de dankbetuiging voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden uit te stellen tot begin 2014. De bijeenkomst in Rotterdam stond gepland voor 14 september a.s.
Het comité vindt het niet gepast een nationale en feestelijke dankbetuiging aan te bieden aan Prinses Beatrix, zo kort na het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso.
Op korte termijn wordt een nieuwe datum voor de dankbetuiging bekendgemaakt.

Droomboek voor de Koning
De presentatie van het Droomboek vindt doorgang zoals gepland. Koning Willem-Alexander neemt op donderdag 5 september 2013 het eerste exemplaar in ontvangst op Paleis Het Loo in Apeldoorn. Daarna is het boek voor alle huishoudens in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk gratis beschikbaar in gedrukte versie of digitaal.
Ruim 6.500 Nederlanders en inwoners van het Caribisch gebied hebben rondom de inhuldiging van de Koning een droom gedeeld op www.deeljouwdroom.nl. Uit al deze inzendingen koos een jury van zestien bekende Nederlanders zo’n 300 meest inspirerende, verrassende en begrijpelijke dromen. Ze zijn gebundeld in het boek ‘Mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning.’.


Meer Overig

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?