Kledij 30 april

redactievorsten

30-04-2013 17:17:58

Foto: RVD

Foto: PPE

Foto: PPE

Wat was ze práchtig, wat was ze mooi! Koningin Máxima schreed vanmiddag zo majestueus over de blauwe loper dat een bewonderd ‘Wow!’ over de Dam klonk. Gekleed in een koningsblauwe mantel van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau woonde Máxima in stijl de inhuldiging van haar man bij. Niet alleen opvallend was het model, Máxima had nu immers haar eigen mantel, ook de kleurkeuze was verrassend. Er was, gezien de geschiedenis, gerekend op een wit/gouden jurk, maar Máxima koos voor blauw vanwege de combinatie rood/wit van de mantel en het blauw van het jurk. Op haar hoofd droeg ze een prachtig diadeem van Mellerio, bezet met honderden briljanten en een 2 cm grote saffier. Een prachtig geschenk van Willem lll aan zijn geliefde Emma, die het sieraad ook droeg tijdens de inhuldiging van haar dochter Wilhelmina. 

Foto: PPE

Foto: PPE

Jan Taminiau met de jurk:

Foto: RVDA

Foto: RVDA

Voor haar dochtertjes ging Máxima langs bij Natan. Die maakte koningsblauwe jurkjes, die perfect combineerde bij de jurk van mama Máxima. Ook koningin Beatrix koos voor donkerblauw. Een harmonieus plaatje!

Foto: RVD

Foto: RVD

Heel wat goedkoper waren de jurkjes die de prinsesjes die morgen droegen. Gewoon besteld bij een Spaans modemerk voor nog geen honderd euro. Het merk stuurden enkele weken geleden een catalogus naar de koningin en kregen tot hun verbazing een bijzondere koninklijke bestelling. Mooi hoeft niet duur te zijn!

Foto: PPE

Foto: PPE

Máxima droeg tijdens de abdicatie overigens ook Natan. In een poederroze outfit verscheen de koningin in de Mozeszaal van het paleis. Met name het onderste gedeelte van de outfit trok de aandacht. De opvallende stof was een cadeau van prinses Beatrix aan de nieuwe koningin. Een geslaagd cadeau!

 

 

Meer Overig