Koningin Máxima kiest voor bekende mantel van Oscar de la Renta

redactievorsten

2014-03-12 09:17:21

Koningin Máxima bezocht gistermiddag in Etten-Leur zorginstelling Avoord Zorg en Wonen vanwege de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Voor de gelegenheid koos de koningin een bekende mantel van Oscar de la Renta, gecombineerd met een japon van modehuis NATAN en een hoed van Fabienne Delvigne.

Het is niet de eerste keer dat we Máxima zien met deze outfit. In 2007 verscheen ze bij een bezoek aan het Gemeentemuseum in Den Haag voor het eerst in de mantel met pied-de-coq-print. Tot grote hilariteit koos prinses Mathilde van België, die ook aanwezig was bij het bezoek, voor een mantel met een soortgelijke print. De creatie van de Belgische prinses was echter van modehuis NATAN, terwijl Máxima bij Oscar de la Renta was langsgegaan.

Ook in 2008 en 2012 zagen we de mantel opnieuw bij Máxima, die hem mooi combineerde met haar knielange laarzen van het Belgische NATAN. Gisteren koos ze echter weer voor bijpassende pumps en een van haar favoriete hoeden uit haar grote hoedencollectie. Op onderstaande beelden laten we u de vier verschillende combinaties zien. Welke vindt u het mooiste?

Oscar mantel


Meer Nederland

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!