Superfans kamperen al voor ziekenhuis

Vorsten

21-04-2015 09:30:00

LONDEN – Ongezien naar het ziekenhuis gaan zodra de bevalling begint, zit er voor Catherine niet in. Haar grootste fans bivakkeren al dagen voor het ziekenhuis in de hoop een glimp van de hoogzwangere Hertogin van Cambridge op te vangen en straks als eerste het tweede kind van haar en prins William te bewonderen.

Sommige superfans staan al weken voor de deur van de Lindo-vleugel van het St. Mary’s Hospital in Londen, schrijft London Evening Standard. John Loughrey (60) is er sinds 1 april elke dag te vinden. Hij overnacht op een van de houten bankjes, zolang de beveiliging het toestaat. “Ik sliep acht dagen op een houten bankje voordat George werd geboren. Wat je hier gaat zien, is geschiedenis. Je kijkt het niet thuis op televisie, maar je ziet het echt, je voelt het. Je bent er om de koninklijke familie te steunen.”

Terry Hutt is al koningshuisfan sinds zijn vierde jaar en de 79-jarige man heeft al heel wat royals in het echt gezien. Voor de geboorte van George sliep hij twaalf nachten op een bankje. Ook nu is hij niet van plan om weg te gaan. “Hoe langer je hier bent, hoe meer mensen je te eten geven. De vorige keer heb ik zo veel gekregen dat ik het heb meegenomen om aan de daklozen te geven.”

Cadeau

Ook voor Margaret Tyler (71) is het niet de eerste keer dat zij buiten verblijft in afwachting van een koninklijke baby. Ze was erbij toen George in 2013 in de armen van zijn trotse ouders naar buiten kwam. “En hij was het waard”, vertelt ze aan de krant. “Alle pasgeboren baby’s zijn prachtig. Maar een koninklijke baby is nog een beetje specialer.”

Het grootste cadeau voor Hutt zou zijn als het tweede kind van William en Kate op 30 april wordt geboren: hij wordt die dag 80 jaar.


Meer Overig

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.