'Aan het hof' - de podcast van Vorsten

U kunt Vorsten niet alleen lezen en bekijken, maar ook beluisteren. Elke maand presenteert Vorsten vanaf de redactie de podcast Aan het hof. Het grote voordeel van een podcast: u luistert waar en wanneer het u uitkomt!

Prinses Diana en The Crown

Diana is 23 jaar na haar dood weer volop in het nieuws: haar onthullende interview uit 1995 krijgt een staartje en The Crown is bij ‘haar’ seizoen aanbeland: haar mislukte huwelijk met Charles komt uitgebreid aan bod.

Corona ontziet ook de royals niet

Ook de royals zijn niet immuun voor de gevolgen van de coronacrisis. Wat is de impact op hun dagelijks leven en hoe kunnen zij juist nu hun werk goed doen? Ze hebben in ieder geval een manier gevonden om te bewijzen dat ze echt niet achterover leunen in hun paleizen

De royals op social media

 Het social media-gedrag van de royals gaat onder de loep. Hoe zien de Instagram-accounts van Amalia en Alexia eruit en is Máxima ook actief op het platform? En hoe moeten Harry en Meghan verder met hun socials nu ze ‘royal’ niet meer mogen gebruiken?

Het nieuwe leven van Meghan en Delphine

De één heeft het koningshuis gedag gezegd, de ander is sinds deze week juist officieel een koningsdochter. Zowel Meghan als Delphine Boël heeft daarmee een monarchie en een volk in verwarring gebracht. Wat betekent erkenning van koning Albert voor Delphines toekomst? En hoe gaat het nieuwe vrije leven van Meghan en Harry eruit zien?

In gesprek met prins Carlos

Prins Carlos is 50 jaar! Hij gaat exclusief in gesprek met hoofdredacteur Justine Marcella over zijn gezin, de familieband, de Spaanse troon en zijn werk voor een duurzame toekomst.

Royalty-fotograaf Patrick van Katwijk

Al meer dan 13 jaar ziet royaltyfotograaf Patrick van Katwijk de koninklijke familie door zijn lens, maar ook daarbuiten! Wat ziet Patrick wat u thuis niet ziet? En wat moet hij ervoor doen om te zorgen dat u dat ene perfecte plaatje van Máxima te zien krijgt?

Koning Albert en de DNA-zaak

De kogel is door de kerk: de rechtbank heeft besloten dat de resultaten van Alberts DNA-test openbaar gemaakt zullen worden. Belgisch koningshuisverslaggever Wim Dehandschutter vertelt waarom erkenning voor Delphine Boël zo belangrijk is

Prins Andrew in de problemen

De Britse prins Andrew heeft zijn publieke taken neergelegd nadat hij in verband is gebracht met de misbruikpraktijken van Jeffrey Epstein. We blikken terug op het BBC-interview dat hem duur is komen te staan. Ook praten we met Wim Dehandschutter, dé koningshuis-expert van België. Hoe komt het dat het koning Filip en koningin Mathilde maar niet lukt om het koningshuis weer populair te maken? 

Máxima's
mode

Heeft Máxima eigenlijk een stylist en is er iets wat de koningin niet staat? Josine Droogendijk, dé mode-authoriteit van Vorsten geeft antwoord. We zetten ook alle tabloid-toestanden over Harry en Meghan op een rijtje en rollen de oranje loper uit voor de Vorsten-lezer. 

Klik het logo en volg 'Aan het hof' op iTunes
Klik het logo en volg 'Aan het hof' op Spotify

Elke maand is er een nieuwe podcast ‘Aan het hof’.