Zonder winkels tóch Vorsten in huis

redactievorsten

18-12-2020 12:42:57

Misschien koopt u trouw elke vier weken uw Vorsten in uw eigen boekhandel, misschien laat u zich voor het schap eerst door onze cover verleiden. Wat voor Vorsten-fan u ook bent, met de gesloten winkels wordt het een stuk lastiger om het nieuwe nummer, nu met prinses Diana in de hoofdrol, te bemachtigen. Dat is niet alleen een strop voor winkeliers, maar ook voor u een teleurstelling!

Geen probleem!

Met hetzelfde gemak bestelt u in slechts een paar simpele stappen uw nieuwe Vorsten in onze online shop. U betaalt nu geen verzendkosten, als u bij het afrekenen de code GRATIS invoert. U bent dus niet duurder uit dan wanneer u uw blad in de winkel koopt. Wellicht is dit ook een mooi moment om over te stappen op een abonnement, zoals drie Vorsten + het Vorsten Jaarboek voor maar 20 euro. Bekijkt u hier onze aanbiedingen.

Vorsten is er ook in deze tijd voor u. Met nieuwe verhalen over uw favoriete royals, altijd met de mooiste foto’s. Blijf gezond, en geniet ondertussen van Vorsten!

Lees toch uw Vorsten

Uw supermarkt heeft geen Vorsten in het schap? Bestel dan nu zonder verzendkosten het nieuwe nummer. Gebruik code GRATIS bij het afrekenen.


Meer Uncategorized

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.