Australisch bezoek voor Jordaans koningspaar

Vorsten

2017-10-18 14:45:00

Koning Abdullah en koningin Rania van Jordanië hebben woensdag gouverneur-generaal Sir Peter Cosgrove van Australië en zijn vrouw Lady Lynn officieel verwelkomd bij het Al Husseinieh paleis in Amman. Koningin Rania plaatste op Instagram een foto waarop ze samen met haar man staat te wachten op de komst van het Australische gezelschap.

Cosgrove is voor een meerdaags officieel bezoek in Jordanië en heeft behalve besprekingen met de koning ook bezoeken op de agenda staan aan humanitaire projecten die door Australië worden ondersteund. Ook gaat de gouverneur-generaal naar het gezamenlijk militair opleidingscentrum.

Het bezoek aan Jordanië volgt op een bezoek van het Jordaanse koningspaar aan Australië vorig jaar november en maakt deel uit van een rondreis door het Midden-Oosten van de gouverneur-generaal. Hij gaat ook naar Libanon en Egypte. Daar woont Cosgrove de herdenking bij van de Slag van El Alamein, die 75 jaar geleden plaatsvond.


Meer Andere Huizen

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.