Dennis bij familiefeestje met koningin van Maleisië

Vorsten

08-08-2020 15:14:43

De koningin van Maleisië heeft zaterdag een werk- en familiebezoek gebracht aan haar geboortestaat Johor. De Raja Permaisuri Agong, zoals de officiële titel van koningin Azizah luidt, had onder meer een ontmoeting in het Istana Bukit Serene met haar schoonzus Raja Zarith. Samen sneden ze een verjaardagstaart aan. Azizah is woensdag zestig jaar geworden en Zarith bereikt die leeftijd op 14 augustus.

Het taart aansnijden werd onder meer gadegeslagen door prinses Aminah en haar van oorsprong Nederlandse echtgenoot Dennis Verbaas, in Johor bekend als Dato’ Dennis Muhammad Abdullah, en andere leden van de vorstenfamilie van Johor. Aminah en Dennis hebben eerder dit jaar een dochter gekregen en vieren op 14 augustus hun derde huwelijksverjaardag. Aminah en Dennis gingen ook mee naar het vliegveld om de koningin uit te zwaaien.

Afwezig bij het familietreffen waren sultan Ibrahim – de broer van de Maleisische koningin – en zijn oudste zoon, kroonprins Ismail. Zijn vrouw Khaleeda nam de honneurs waar en was op het vliegveld aanwezig bij aankomst en vertrek van de koningin, die tijdens haar verblijf in Johor Bahru ook een bezoek bracht aan een ziekenhuis waar de Vruchtbaarheidsstichting vrouwen helpt met ivf, reageerbuisbevruchting. Ze kreeg een baby’tje te zien die op deze wijze ter wereld was gekomen.


Meer Andere Huizen

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord