Dennis en Aminah doen mee aan Fun Run

Vorsten

2018-07-28 08:06:00

Prinses Aminah van de Maleisische deelstaat Johor heeft zaterdagmorgen met haar oorspronkelijk uit Lisse afkomstige Nederlandse echtgenoot Dennis, deelgenomen aan de Fun Run van vijf kilometer om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding en een gezonde levenswijze te bevorderen.

Prinses Aminah, enige dochter van sultan Ibrahim van Johor, gaf samen met haar schoonzus Khaleeda, de echtgenote van de kroonprins, ook het startschot voor de ‘Power Run’ van tien kilometer. Vanwege de warmte was de start al zaterdagochtend om acht uur.

Aan de twee wedrennen namen 2500 mensen deel, zo liet het perskantoor van het paleis weten. Er werd bijna 650.000 ringgit, zo’n 140.000 euro opgehaald voor de Admiral Johor Cancer Foundation. Na afloop deelden prinses Aminah, Dennis en haar schoonzus ook prijzen uit aan de winnaars, en poseerden ze gewillig voor selfies met de deelnemers.

Aminah en Dennis Verbaas, die in Maleisië door het leven gaat als Dennis Muhammad Abdullah, zijn volgende maand een jaar getrouwd.


Meer Andere Huizen

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig