Dennis in het oranje voor bezoek Nederlandse ambassadeur

Vorsten

25-08-2020 13:39:08

Dennis Verbaas en zijn echtgenote prinses Aminah hebben in het Pasir Pelangi-paleis in Johor Bahru een ontmoeting gehad met de Nederlandse ambassadeur in Maleisië, Aart Jacobi. Die maakte van de versoepeling van de coronamaatregelen en het opheffen van het verbod op binnenlandse reizen gebruik om een tweedaags bezoek te brengen aan de zuidelijke deelstaat Johor.

Uiteraard kwam Jacobi niet in de eerste plaats naar Johor voor een treffen met Dennis en Aminah. Belangrijker was voor hem een gesprek met sultan Ibrahim, die samen met zijn vrouw Zarith ook een lunch aanbood aan de Nederlandse bezoeker.

Jacobi had eerder op de dag in Johor ook een ontmoeting met vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven die zaken doen in Johor en hoorde van hen welke uitdagingen en mogelijkheden er zijn. Met die kennis kon hij een beter gesprek hebben met sultan Ibrahim.

Dennis, in Maleisië bekend als Dato’ Dennis Muhammad Abdullah, is deze maand vier jaar getrouwd met de enige dochter van de sultan. Ter gelegenheid van de ontvangst van Jacobi, die vorig jaar augustus aantrad als nieuwe ambassadeur in Kuala Lumpur, had de oorspronkelijk uit Lisse afkomstige Dennis een oranjekleurig Maleis shirt aangedaan.


Meer Andere Huizen

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.