Dennis op krukken na ongeval met motor

Vorsten

25-12-2020 14:44:33

Dato’ Dennis, de Nederlandse echtgenoot van prinses Aminah van de Maleisische deelstaat Johor, heeft zijn enkel gebroken bij een motorongeluk. Hij nam met krukken deel aan de viering van de 33e verjaardag van zijn zwager prins Idris, zo is te zien op beelden die de jarige deelde op sociale media.

De oorspronkelijk uit Lisse afkomstige Dennis Verbaas – in Maleisië heet hij Dennis Mohammad Abdullah, met de titel Dato’ – bleef geheel uit het zicht in het filmpje dat het paleis zelf vertoonde van de familiebijeenkomst. Dat is vrij ongebruikelijk omdat hij doorgaans royaal deelneemt aan de familie activiteiten en enkele weken geleden nog werd gefotografeerd toen hij met zijn schoonvader sultan Ibrahim een stevige wandeling maakte door het paleispark.

Zijn jarige zwager ‘Tunku’ Idris is de glamour boy van de vorstelijke familie. Dat valt althans af te leiden uit de opnamen die hij regelmatig deelt op Instagram. Luxe auto’s, veel spullen van Balmain en Louis Vuitton, en het verzorgen van babykrokodillen zijn zo een paar bezigheden die Idris met zijn 782.000 volgers deelt. Serieus werk komt niet voorbij.


Meer Andere Huizen

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord