Excuses hotel na bezoek Mohammed VI

Vorsten

2016-03-31 19:30:00

Omwonenden van het hotel in Amsterdam waar de Marokkaanse koning zes dagen verbleef, hebben donderdag een excuusbrief gekregen voor de overlast die zijn bezoek hun heeft bezorgd. Dat meldden AT5 en Het Parool.

Het Waldorf Astoria hotel verontschuldigde zich voor het lawaai dat werd gemaakt en voor de parkeer- en verkeersoverlast. Vanaf het moment dat vorige week vrijdag bekend werd dat koning Mohammed VI voor een privévakantie was aangekomen, stroomden honderden fans toe om een glimp van hem op te vangen. De koning beloonde dat wachten meermaals en liet af en toe ook thee en koekjes aanrukken voor de wachtenden buiten.

Er werden dranghekken geplaatst op het stukje Herengracht, maar af en toe was er geen doorkomen aan. Woensdag, toen de koning zou vertrekken, zwol de menigte voor het hotel nog verder aan. Hulp van politie en de dienst handhaving, waarom meerdere malen werd gevraagd, bleef uit aldus het hotel. ”Wij bieden onze excuses aan voor de overlast die u de afgelopen dagen heeft ervaren en hopen op uw begrip met deze uitleg.”


Meer Andere Huizen