Griekse prinses speelt Helena van Troje

Vorsten

2016-07-26 12:07:00

Prinses

De acterende Griekse prinses Theodora, bekend door haar rol als Allison in de tv-serie The Bold and the Beautiful, gaat de rol van Helena van Troje spelen in de film The Gates of Hades, vrij vertaald ‘De poorten van de hel’.

Hades is in de Griekse mythologie de god van de dood en de onderwereld, Helena van Troje is de dochter van oppergod Zeus. De opnames voor de film moeten dit najaar beginnen in Griekenland.

Op sociale media doet prinses Theodora, dochter van de laatst regerende Griekse koning Constantijn, een oproep om financiële steun voor het filmproject dat wordt geleid door Francesco Vitali en Lucio Lepri. De eerste 100.000 dollar zijn binnen, maar er is meer geld nodig “om dit de beste film ooit te maken”, aldus Theodora (33).

De prinses en actrice woont in Los Angeles en speelt in televisieseries, toneelstukken en films. Haar familie heeft haar keuze om actrice te worden geaccepteerd, vertelde ze eerder dit jaar. Koningin Sofia van Spanje en koningin Margrethe van Denemarken zijn haar tantes, zelf is ze petekind van koningin Elizabeth, koning Mihai van Roemenië en kroonprins Aleksandar van Servië.

 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.


Meer Andere Huizen

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?