Koningin Rania feliciteert haar jarige zoon

Vorsten

2016-06-28 11:07:00

De Jordaanse kroonprins Hoessein viert dinsdag zijn 22e verjaardag. Koningin Rania feliciteert haar oudste zoon op Facebook en Instagram, ”Het is een genot om te zien hoe je de vriendelijke en toegewijde man van vandaag de dag bent geworden”, schrijft ze bij haar felicitatie.

Het Jordaanse hof toont op Twitter dat de oudste zoon van koning Abdullah II en koningin Rania voorafgaande aan zijn verjaardag de iftar, de avondmaaltijd tijdens de ramadan, nuttigde met militairen. Vervolgens woonde hij een nachtelijke militaire oefening bij.

De Jordaanse troonopvolger werd geboren op 28 juni 1994, ruim een jaar nadat zijn ouders trouwden. Hij heeft twee jongere zusjes en een broertje. Prinses Iman is twee jaar jonger. Hun zusje prinses Salma kwam in het jaar 2000 ter wereld. Prins Hasjem is de jongste en zag in januari 2005 het levenslicht.

Koning Abdullah van Jordanië wees zijn oudste zoon Hoessein in 2009 aan als troonopvolger. Als die de troon bestijgt, zal hij bekendstaan als koning Hoessein II van Jordanië.
Meer Andere Huizen