Kroonprinselijk paar Albanië deelt eerste babyfoto

Vorsten

2020-10-30 22:44:12

Het kroonprinselijk paar van Albanië heeft vrijdag via sociale media bedankt voor de gelukwensen ter gelegenheid van de geboorte van hun eerste kind, prinses Geraldine. Voor het eerst deelden kroonprins Leka en zijn echtgenote Elia ook een foto van hun op 22 oktober geboren dochter. De opname is thuis gemaakt en toont de gelukkige ouders, met de baby in de armen van kroonprinses Elia. Het gezichtje van Geraldine is echter niet te zien.

Het paar dat in oktober 2016 in het huwelijk trad, schreef in een begeleidende boodschap dat het ouderschap een zegen is waarvan ze beiden elk moment genieten. De geboortedag van dochter Geraldine was een bijzondere, want deze viel precies achttien jaar na het overlijden van koningin Geraldine in 2002 – de oma van Leka. “Voor ons was dat als een groet uit de wereld van de engelen.”

“Als ouders wensen we met heel ons hart dat de kleine prinses Geraldine gezond opgroeit, dat haar hart met liefde gevuld zal zijn en dat het leven onze dochter zal strelen met zachtheid en tederheid”, zo besloten Leka en Elia hun boodschap. Eén van degenen die meteen een ‘like’ gaven was Alina-Maria van Roemenië, de hoogzwangere echtgenote van Nicolae, de kleinzoon van de in 2017 overleden laatste koning Mihai. Zij verwacht hun eerste kind in november.


Meer Andere Huizen

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig