Rania gaat langs bij Alibaba Group in Hangzhou

Vorsten

2018-09-05 18:27:00

Koningin Rania van Jordanië heeft woensdagmorgen een toespraak gehouden tijdens de XIN Filantropische conferentie in het Chinese Hangzhou. Deze bijeenkomst, die voor de tweede keer werd gehouden, is georganiseerd door de Alibaba Group van Jack Ma. “Ik ben verheugd aan dit evenement deel te nemen”, aldus de koningin op Instagram.

Koningin Rania had Jack Ma al een paar keer eerder ontmoet. In mei bezocht hij Jordanië en zegde financiële steun toe aan twee onderwijsprojecten van de Koningin Rania Stichting. Dinsdag kreeg de echtgenote van koning Abdullah een uitgebreide rondleiding over de Alibaba-campus in Hangzhou, waar eerder onder anderen ook koningin Máxima en koning Willem-Alexander zijn ontvangen.

De conferentie brengt zeshonderd deelnemers samen van Chinese en internationale filantropische- en liefdadigheidsorganisaties, evenals belangrijke vertegenwoordigers uit de wereld van wetenschap en technologie, onderwijs, milieubescherming, sport, amusement en media. Aandachtspunten dit jaar zijn onderwijs, armoedebestrijding, jongeren in actie, milieubescherming en de ontwikkeling van vrouwen.


Meer Andere Huizen