Belgische prinses Maria Laura trouwt op 10 september

Vorsten

13-08-2022 09:42:03

De Belgische prinses Maria Laura stapt op zaterdag 10 september in het huwelijksbootje met haar verloofde William Isvy, melden Belgische media. De bruiloft vindt plaats in Brussel, in de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal. Waar het wettelijke huwelijk plaatsvindt is niet bekendgemaakt.

Het Belgische hof liet in december 2021 weten dat de 33-jarige Maria Laura en Isvy verloofd waren. Het Belgische koninklijk huis deelde toen een foto van het verloofde koppel. Maria Laura is de oudste dochter van prinses Astrid en prins Lorenz en een nicht van de Belgische koning Filip.

Waar en wanneer het koppel elkaar ontmoet heeft, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk vond de ontmoeting plaats op de werkvloer, aangezien zij beiden in Londen wonen en werken. Maria Laura is klimaatanalist bij de ngo CIFF. William Isvy, zoon van een Britse moeder en een Frans-Marokkaanse vader, werkt in het vermogensbeheer. Hij is een fervent tennisser en reiziger, twee interesses die hij volgens het paleis met prinses Maria Laura deelt.

Meer België