Lost Frequencies scoort met set op dak Belgisch paleis

Vorsten

21-07-2020 13:21:24

Het Belgische koningshuis lijkt een compleet nieuw publiek te bereiken dankzij dj Lost Frequencies. Het uur durende optreden dat hij gaf op het dak van het Koninklijk Paleis in Brussel is in minder dan 24 uur al meer dan 300.000 keer bekeken via de Facebookpagina van het hof.

De video is daarmee nu al verreweg het best scorende filmpje sinds het Belgische koningshuis vier jaar geleden het eerste online zette. Duizenden Belgen delen het intussen massaal en schrijven er vele lovende berichtjes onder.

De 26-jarige Felix De Laet nam plaats achter de draaitafels op het dak van het Koninklijk Paleis in Brussel naar aanleiding van de Belgische nationale feestdag. Het optreden is vorige week opgenomen en ging gepaard met een spetterende lichtshow op het paleis.

De dj en de koninklijke familie deelden al dagen foto’s van Felix in het paleis, maar legden niet uit waarom hij er was.


Meer België

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.