Een meisje voor prinses Carolina! Alaïa-Maria is zesde kleindochter voor prinses Irene

redactievorsten

23-05-2014 09:49:37

Prinses Carolina de Bourbon de Parme is op dinsdag 20 mei bevallen van een dochtertje. Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer heet het meisje, vernoemd naar beide grootmoeders Irene en Cécile. Dat heeft de woordvoerder van de familie aan Vorsten bevestigd. De baby is in Zwitserland geboren.

De baby is het zesde kleinkind en tevens de zesde kleindochter van prinses Irene en wijlen prins Carlos Hugo. Hun kinderen prins Carlos en prinses Margarita hebben ieder twee meisjes en ook prins Jaime werd onlangs vader van dochter Zita Clara.

Carolina en Albert trouwden in 2012, voor de wet in Wijk bij Duurstede en daarna in Florence voor de kerk in het bijzijn van een groot deel van de Oranjes. Prins Claus was peetvader van de prinses.

Nadat Vorsten als eerste bekend kon maken dat prinses Carolina in verwachting was, is Vorsten opnieuw de eerste die officieel de geboorte van het eerste kindje van de prinses en haar man Albert Brenninkmeijer kan melden.


Meer Bourbon-Parma

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.