Camilla verrast schoolkinderen met tekening

Vorsten

16-07-2014 10:08:00

EXETER – Camilla heeft dinsdag tijdens een bezoek aan een bibliotheek in Exeter een aantal kinderen behoorlijk verrast. Toen de hertogin van Cornwall gevraagd werd om wat te tekenen op een vel papier, pakte ze tegen ieders verwachting in een groene stift om een beestje te tekenen.

De kinderen in de bieb hadden vlak voor de komst van Camilla les gekregen van de bekende tekenares Sarah McIntyre. Toen de echtgenote van prins Charles eenmaal gearriveerd was, vroeg de illustratrice aan Camilla of ze een ondeugend zeediertje wilde tekenen. Hoewel dit niet op het officiële programma stond, besloot Camilla al lachend haar kunsten te laten zien.

Op de website van Daily Mail zijn foto’s van de creatie te bewonderen. De echtgenote van prins Charles was in de bibliotheek om een nieuwe ruimte te openen en om aandacht te vragen voor een speciaal zomerproject van bibliotheken.

Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn maandag begonnen aan hun jaarlijkse bezoek aan de graafschappen Cornwall en Devon. De twee leggen daar, met elkaar en afzonderlijk, werkbezoeken af.


Meer Vorstenhuizen

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord