Catherine viert 32e verjaardag

Vorsten

09-01-2014 09:26:00

LONDEN – Catherine, de vrouw van prins William, viert donderdag haar 32e verjaardag. Een woordvoerder van het paleis heeft aan Mirror laten weten dat Catherine haar grote dag in ‘huiselijke kring’ viert.

Eerder werd al geschreven dat Catherine na alle kerstdrukte en de jaawisseling bij haar ouders behoefte zou hebben aan een rustige verjaardag.

Toch zijn er ook media die een wat spannendere verjaardag vermoeden. Zo gaan er geruchten dat prins William heeft geprobeerd om zangeres Taylor Swift te strikken voor een ontmoeting en een optreden. Catherine zou namelijk groot fan zijn van de Amerikaanse. Aan het einde van afgelopen jaar zong Swift ook al tijdens een liefdadigheidsconcert in Kensington Palace. Ze stond toen samen met de prins en Jon Bon Jovi op het podium.

Ter ere van de verjaardag van de hertogin van Cambridge heeft Mirror 32 foto’s van haar op een rijtje gezet. De Britse krant schrijft dat het een bijzonder jaar is geweest voor de vrouw van prins William. Zo werd ze voor het eerst moeder.


Meer Vorstenhuizen

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel