Charlène: twee telefoontjes voor twee baby’s

Vorsten

2014-10-13 16:32:00

LOS ANGELES – Nu prinses Charlène en prins Albert van Monaco zelf hebben bevestigd dat ze aan het einde van het jaar een tweeling hopen te verwelkomen, voelen vrienden van het paar zich vrijer om meer te vertellen over de aanstaande gezinsuitbreiding. Zo ook Jon Turk, bestuurder van de Princess Grace Foundation, die het prinselijk paar vorige week in Los Angeles ontmoette.

Turk vertelde aan het Amerikaanse blad People hoe Charlène haar man eerder dit jaar het heugelijke nieuws meedeelde. Albert was aan het vergaderen toen Charlène hem opbelde. De prins kwam uit de bijeenkomst om het telefoontje aan te nemen. “We krijgen een baby”, vertelde een blije Charlène in het gesprek, dat vanwege de vergadering maar kort duurde.

Charlène wist op dat moment zelf nog niet dat ze in verwachting was van een tweeling. Dat hoorde ze pas enkele minuten later. Opnieuw greep ze naar de telefoon, maar dit keer had Albert meer aansporing nodig om de vergadering te verlaten. “Wat nu weer?”, moet hij volgens Jon Turk hebben gedacht. “We krijgen twee baby’s”, vertelde Charlène hem.

Onbekend blijft nog waarom het prinselijk paar eind mei, vlak voor het officiële bezoek aan Nederland, wel liet weten dat er een baby werd verwacht, maar niet dat het ging om een tweeling.


Meer Vorstenhuizen