Charles en William doen oproep in zes talen

Vorsten

09-02-2014 11:50:00

LONDEN – Prins Charles en zijn zoon prins William hebben met een videoboodschap aandacht gevraagd voor de illegale handel in wilde dieren. Aan het einde van de serieuze boodschap doen de prinsen in zes verschillende talen een oproep aan iedereen om de dieren in het wild te steunen. De video staat op de website van The Telegraph.

De zoon en kleinzoon van koningin Elizabeth brengen de boodschap uiteraard in het Engels, maar ook in het Arabisch, Vietnamees, Spaans, Swahili en in het Mandarijn.

In de video vragen ze of mensen actie willen ondernemen tegen de illegale handel. “Ondanks alle vreselijke gebeurtenissen blijven we optimistisch, want we kunnen wat doen”, aldus de hertog van Cambridge. “Er moet zoveel gedaan worden. Regeringen, internationale organisaties en andere bedrijven kunnen dit probleem niet alleen aan. We moeten allemaal actie ondernemen tegen deze criminele bendes”, voegt Charles daar aan toe.

“Wij moeten de generatie zijn die dit een halt gaat toeroepen”, vindt William. “Als we wachten is het te laat. Dus we vragen jullie om erover te praten, om organisaties te steunen die er wat aan doen en om anderen aan te moedigen om hetzelfde te doen.”


Meer Vorstenhuizen

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel