Christopher O’Neill viert 40e verjaardag

Vorsten

27-06-2014 11:29:00

STOCKHOLM – Het Zweedse koningshuis heeft wat te vieren. Christopher O’Neill, de echtgenoot van de Zweedse prinses Madeleine, viert vrijdag zijn 40e verjaardag.

Het is niet bekend of er een feest is. Madeleine en Chris begaven zich enkele dagen geleden al met vrienden naar een restaurant in Stockholm, naar verluidt zonder hun baby Leonore. Mogelijk combineerden ze hun beide verjaardagen, want Madeleine werd op 10 juni 32 jaar oud.

Christopher trouwde op 8 juni vorig jaar met de jongste dochter van de Zweedse koning Carl Gustaf. Sinds 20 februari 2014 zijn ze de trotse ouders van een dochter, prinses Leonore. Precies een jaar na hun huwelijk werd Leonore gedoopt in de kapel van de koninklijke residentie Drottningholm. Christopher O’Neill is een Brits-Amerikaanse zakenman. Hoewel hij met Madeleine woont in New York, verblijven ze momenteel al enige tijd in Zweden.

Deze week moest prinses Madeleine een reis naar Amerika afzeggen. Het meisje heeft last van verkoudheid, waarop haar moeder besloot thuis te blijven en niet met haar dochtertje af te reizen naar Washington. Haar moeder koningin Silvia vertrok wel naar Washington.

Meer Vorstenhuizen