Deense prins Joachim in Frankrijk

Vorsten

11-07-2014 13:12:00

SAINT TROPEZ – De Deense prins Joachim en prinses Marie vieren vakantie aan de Middellandse Zee. Het Spaanse blad Diez Minutos brengt op de website foto’s van het paar zonnebadend en zwemmend in Saint Tropez aan de Côte d’Azur. De van oorsprong Franse Marie gaat daarbij redelijk schaars gekleed.

Eerder deze week verschenen er ook paparazzifoto’s van het Zweedse koningspaar tijdens hun vakantie in het zuiden van Frankrijk. Oplettende fotografen komen zeker in plaatsen als Saint Tropez en Cannes regelmatig beroemdheden en koninklijke vakantiegangers tegen. Zon, zee, strand, maar ook bergen en culinaire genoegens trekken hen al jaren naar de Franse kust.

De Belgische koning Albert heeft een vakantiewoning in Châteauneuf-Grasse, de Luxemburgse groothertog Henri zit in de zomer in Cabasson, waar de familie een eigen huis Tour Sazzarine bezit en ook de Zweedse koninklijke familie komt elk jaar naar Frankrijk.

Maar zij zijn niet de enigen. Prinses Diana was vlak voor haar dodelijke ongeluk in 1997 nog op vakantie in Saint-Tropez, en Catherine werd al zonnend aangetroffen in het Château d’Autet, eigendom van de zoon van prinses Margaret.


Meer Vorstenhuizen

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord