Koninklijke familie poseert weer op Gråsten

Vorsten

2016-07-06 13:05:00

De Deense koninklijke familie komt volgende week samen op zomerpaleis Gråsten. Vrijdagochtend vindt de jaarlijkse zomerfotosessie plaats. Dat maakte het Deense hof woensdag bekend.

Welke leden van de koninklijke familie aanwezig zijn, is nog niet bekend. Kroonprins Frederik verblijft sinds vorige week met zijn vrouw Mary en hun vier kinderen op Gråsten. Vorig jaar voegden koningin Margrethe en haar man prins Henrik zich bij het kroonprinselijk gezin. Ook prinses Alexandra, een nichtje van koningin Margrethe, nam met haar gezin deel aan de jaarlijkse fotosessie.

Frederik en Mary lieten vorige week weten te genieten van het ‘prachtige’ Gråsten. “Het is fijn om terug te zijn”, luidde een bericht op de Facebookpagina van het koningshuis. “Wij genieten van de lange zomerdagen en heldere nachten.”

Koningin Margrethe liet via diezelfde weg weten te genieten van haar verblijf op Marselisborg Slot in Aarhus. Op een foto is te zien dat hondjes Tillia en Helike het naar hun zin hebben in het 13 hectare grote park dat om Marselisborg ligt.


Meer Denemarken

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!