Kroonprinses Mary blijft optimistisch in coronatijd

Vorsten

03-02-2021 17:44:04

Kroonprinses Mary van Denemarken is woensdag bijgepraat op het regionale kantoor van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) over de status van de coronavaccinaties, en heeft een positief gevoel overgehouden aan het gesprek.

De kroonprinses erkent dat er “nog een lange weg te gaan is” voordat iedereen is gevaccineerd, maar ziet reden om optimistisch te zijn. “De infectiegraad daalt op verschillende plaatsen, we krijgen voortdurend nieuwe belangrijke kennis. en dan hebben we nu het vaccin”, schrijft ze op Instagram.

Mary ziet ook dat de situatie zwaar is en dat het geduld van mensen op de proef wordt gesteld. “Daarom is het goed om te horen dat we hoopvol kunnen zijn – het kan ons de energie geven om door te zetten en vol te blijven houden.”

De kroonprinses schreef haar tekst bij een zelfgemaakte foto van de zonsondergang. “Deze moet laten zien dat we elke dag een stapje dichterbij een betere tijd zijn.”


Meer Denemarken

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.