Zien: Eerste verschijning Harry en Meghan na babynieuws en breuk

Vorsten

2021-02-22 20:13:06

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben zich voor het eerst sinds het babynieuws en de breuk met het Britse koningshuis weer laten zien. De twee waren maandag digitaal aanwezig bij het Spotify Stream On-evenement.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Het paar deelde een inkijkje in hun productiebedrijf Archewell Audio, dat podcasts maakt die exclusief bij Spotify verschijnen. “We willen podcasts gebruiken om krachtige gesprekken aan te wakkeren”, vertelde Meghan vanuit hun huis in Californië.

Bovendien willen ze met hun podcasts stemmen een podium geven die anders niet of amper gehoord worden. “En het belangrijkste vinden we het creëren van een gemeenschap, een veilige haven waar je je eigen kwetsbare verhalen kan delen”, voegde prins Harry toe. Na afloop van hun praatje complimenteerde Meghan haar man om zijn stem. “Hij heeft echt een goede podcast-stem”, zei ze vrolijk.

De vertoning tijdens het Spotify-evenement volgt na een maand waarin het stel veel in het nieuws verscheen. De twee kondigden op Valentijnsdag de komst van hun tweede kindje aan. Ook kondigde Buckingham Palace vorige week aan dat Prins Harry en zijn vrouw Meghan definitief afstand nemen van het Britse koningshuis. Harry en Meghan moeten nu al hun eretitels inleveren. Bij het evenement kondigde de twee zichzelf zonder koninklijke titels aan en simpelweg als Harry en Meghan.


Meer Vorstenhuizen

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?