87-jarige niet tevreden met bingo-leiding William en Catherine

Vorsten

05-08-2020 19:42:19

William en Catherine werden woensdag tijdens een bezoekje aan een verzorgingshuis in Cardiff even goed op hun plek gezet. De 87-jarige Joan Drew-Smith was niet blij met de manier waarop het paar in mei een bingo via een videoverbinding leidde. “Het was niet zo goed als het had moeten zijn”, aldus Joan.

Toen William vroeg of de bewoonster hen nog herkende, reageerde ze vol overgave. “Ja, jullie hebben het verdomd slecht gedaan”, zei Joan. De hertog en hertogin van Cambridge “lagen in een deuk om de opmerking”, aldus Britse media. Dat zette zich nog even voort toen Joan aan William vroeg of “dat je assistente is”, wijzend naar Catherine.

De winnares van het potje, Margaret Stocks, was een stuk enthousiaster. “Ik vond het wel leuk. Ik had het nog nooit gedaan.” Daar reageerde het koppel instemmend op. “Wij ook niet! Daarom waren we zo slecht”, zei Catherine.

“Wij vonden het net zo leuk als jij”, sloot William af tegen Margaret. “Het was een nieuwe ervaring voor ons.”


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.