Archie zegt gelukkig nieuwjaar in eerste podcast Harry en Meghan

Vorsten

29-12-2020 17:59:54

De hertog en hertogin van Sussex hebben hun eerste podcast online gezet. Eerder deze maand werd al bekend dat Harry en Meghan podcasts gaan produceren en hosten voor Spotify. Daarvan staat de eerste aflevering met een speciale boodschap van hun zoontje Archie nu live.

In de eerste aflevering, getiteld 2020 Archewell Audio Holiday Special, zijn de eerste woordjes van de kleine Archie te horen. Hij herhaalt de woorden “happy, fun, new en year” voordat hij samen met zijn ouders in lachen uitbarst.

De podcasts zijn volgens de omschrijving “een speciale collectie van inspiratie, reflectie en perspectief van gasten uit de hele wereld”. Onder anderen Tyler Perry, James Corden, Naomi Osaka en sir Elton John komen aan het woord. Zij hebben een soort audiodagboek opgenomen waarin ze vertellen over hun leven in 2020. Harry en Meghan presenteren de verhalen aan de luisteraar.

Daarnaast komen onder anderen ook de Amerikaanse democraat Stacey Abrams, schrijver Deepak Chopra en dichter George Mpanga, beter bekend als George the Poet, aan het woord.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.