Baby Archie gespot in pub

Vorsten

2019-09-19 07:05:00

Er zijn foto’s opgedoken van prins Harry en zijn vrouw Meghan die hun zoontje Archie laten kennismaken met het Britse publeven. Entertainmentwebsite TMZ wist de hand te leggen op beelden van de Britse royals die een paar zondagen geleden incognito een bezoekje brachten aan The Rose & Crown in Windsor.

De pub ligt op steenworp afstand van Frogmore Cottage, waar Harry, Meghan en Archie wonen. Te zien is hoe Harry met een maxi-cosi het café binnenwandelde. In het zitje lag Archie onder een dekentje naar verluidt zoet te slapen. Meghan sjouwde met babyspulletjes voor de kleine. Volgens ooggetuigen gedroeg deze zich overigens voorbeeldig: gedurende het twee uur durende pubbezoek heeft hij geen kik gegeven. Zelfs niet toen mama Meghan zijn luier verschoonde.

Harry en Meghan aten een ‘roast dinner’ en Harry deed zich tegoed aan een paar pints. Meghan hield het bij water. De pubeigenaren behandelden de royals als reguliere gasten; volgens een getuige bleef het koninklijke bezoekje zelfs zo onopgemerkt dat de meeste bezoekers ze niet eens herkenden. Helemaal alleen waren Harry en Meghan echter niet: ze hadden wel hun privébeveiliging en twee politieagenten bij zich.

Het cafébezoek lijkt het eerste publieke uitje onder de radar te zijn dat ze als familie maakten sinds de geboorte van Archie in mei. In juli ging het gezin al eens op pad naar een polowedstrijd van Harry.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?