Beatrice krijgt kritiek op vele vakanties

Vorsten

2015-04-10 07:42:00

LONDEN – Prinses Beatrice wordt door Daily Mail bespot omdat ze wel erg vaak op vakantie gaat. De Britse tabloid pakt vrijdag uit met een kritisch stuk over ‘Her Royal Highness Holiday Addict’.

Op de officiële website van prins Andrew, de vader van Beatrice, valt te lezen dat de 26-jarige prinses ‘fulltime werkt in de zakenwereld’. Ook haar liefdadigheidswerk wordt belicht. Volgens Daily Mail is Beatrice in de praktijk echter vooral vakantie aan het vieren. Ze zou er vorige week voor de elfde keer in minder dan een half jaar tijd tussenuit zijn gegaan.

Daily Mail heeft al haar uitjes sinds november op een rijtje gezet. Zo zocht Beatrice rond Kerstmis haar moeder op in een luxe chalet in de Alpen. Een paar dagen later luidde ze samen met haar partner Dave Clark en vrienden het nieuwe jaar in op een jacht in het Caribisch gebied.

Skivakanties

In januari stopte Beatrice met haar stage bij Sony. Kort daarna vloog ze terug naar het eiland St. Barth, waar de prinses een week doorbracht. Op Valentijnsdag werd het koppel skiënd gespot in Verbier, samen met Beatrice’s zus prinses Eugenie en prins Harry. Een week later volgde nog een skivakantie.

Begin maart stond een zonnig weekendje in Griekenland met vrienden op het programma. Na Pasen ging ze weer naar het chalet van haar ouders. Beatrice zou ook twee keer naar New York zijn gegaan om haar zusje op te zoeken en verder reisde ze om uiteenlopende redenen af naar Abu Dhabi en Peking.

Daily Mail vraagt zich af hoe Beatrice dit allemaal betaalt. Een woordvoerder van Buckingham Palace wilde niet reageren.


Meer Verenigd Koninkrijk