Beste vriendin verdedigt Meghan na pestgeruchten

Vorsten

2021-03-05 13:48:41

Lindsay Roth, een van de beste vriendinnen van Meghan, heeft het voor haar opgenomen na geruchten over pesterijen. Buckingham Palace maakte woensdag bekend dat het hof onderzoek gaat doen naar de beschuldiging dat Meghan haar paleismedewerkers zou hebben gepest. Reden voor Lindsay om op Instagram te vertellen wat voor een mooi mens Meghan is.

De vrouw van prins Harry heeft aardigheid in de botten zitten, schrijft Lindsay. “Ik weet dat dit waar is na 22 jaar hechte vriendschap. Ik heb gezien hoe ze haar vrienden, hun families en haar collega’s behandelt.”

Lindsay, die Meghan op de universiteit leerde kennen, zegt dat de hertogin van Sussex erg denkt aan de mensen om haar heen. “Als je op de passagiersstoel zit wanneer ze aan het rijden is dan strekt ze bij de kleinste hobbel haar rechterarm naar je uit als gebaar van liefde om te zorgen dat je veilig bent. Als je een specifiek doel hebt dan helpt ze je dat te behalen en jouw passies worden haar passies. Als je ooit de eer hebt gehad om Meghan te ontmoeten – en ik hoop dat meer van jullie die krijgen – dan zie je de onbaatzuchtige en grootmoedige vriendin die ik gelukkig altijd achter me heb staan.”

Ook omschrijft Lindsay haar vriendin als grappig. “Zo grappig dat je hardop moet lachen. En slim. Ze is meer dan een verhaal op de voorpagina.”


Meer Verenigd Koninkrijk