Britse koninklijke familie feliciteert jarige prins Harry

Vorsten

15-09-2020 10:23:51

Prins Harry viert dinsdag zijn 36e verjaardag en de gebruikelijke felicitaties van zijn familie ontbreken ook dit jaar niet op sociale media. Koningin Elizabeth, prins Charles en prins William wensen de hertog van Sussex allemaal het beste.

Op de account Royal Family, waar vooral updates van de Queen worden gedeeld, is een foto uit 2017 gedeeld van Harry en zijn oma tijdens een receptie op Buckingham Palace. Charles en Camilla deelden twee foto’s van de jarige prins, eentje van hem alleen en eentje uit 2014 waarop hij een lachend onderonsje met zijn vader heeft. William en Catherine plaatsten een kiekje waarop de drie het tegen elkaar opnemen op de atletiekbaan.

Het is Harry’s eerste verjaardag sinds hij een stapje heeft teruggedaan binnen het Britse koningshuis. Samen met echtgenote Meghan en zoontje Archie woont de prins al enkele maanden in Los Angeles.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.