Britse royals feliciteren jarige Archie

Vorsten

06-05-2022 12:42:02

Leden van de Britse koninklijke familie hebben op sociale media stilgestaan bij de verjaardag van Archie, de zoon van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Onder anderen prins Charles en zijn vrouw Camilla deelden hun felicitaties voor Archie, die vrijdag zijn derde verjaardag viert.

“Fijne verjaardag Archie!”, schreef opa Charles bij een zwart-witfoto op Instagram. Ook de Queen wenste haar achterkleinzoon een fijne verjaardag, bij een foto van de eerste ontmoeting van Elizabeth en prins Philip met het jongetje. Prins William en zijn vrouw Catherine deelden hun felicitaties bij een familiefoto, genomen na de doop van Archie. Opvallend genoeg werd door zowel Charles als William en Catherine dezelfde foto gebruikt als bij de tweede verjaardag van Archie. Heel gek is dat overigens niet, want Harry en Meghan hebben maar zelden nieuwe foto’s van hun kinderen gedeeld met de wereld.

Harry en zijn vrouw Meghan wonen sinds een paar jaar met hun kinderen Archie en Lilibet in de Verenigde Staten, sinds hun stap terug binnen het Britse koningshuis. De band met de rest van de koninklijke familie zou sinds hun vertrek moeizaam zijn.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel