Britse royals nagenoeg compleet voor kerstlunch

Vorsten

18-12-2019 16:03:04

Koningin Elizabeth heeft woensdag haar familie ontvangen voor de traditionele kerstlunch op Buckingham Palace. Leden van de koninklijke familie worden jaarlijks uitgenodigd voor het kerstdiner van de 93-jarige vorstin, een zeldzame gelegenheid waar iedereen samenkomt.

Onder de eerste gasten die aankwamen was prins William, met zijn oudste zoon prins George naast hem in de passagiersstoel. Williams echtgenote Catherine volgde in een andere auto met prinses Charlotte en prins Louis. De jonge prins (1) had voor de gelegenheid een groene kersttrui aan.

Prins Andrew arriveerde alleen op Buckingham Palace. Een paar weken geleden werd hij gedwongen om zijn koninklijke taken op te geven vanwege zijn controversiële relatie met zedendelinquent Jeffrey Epstein. Van prins Harry, zijn echtgenote Meghan en hun zoontje Archie ontbrak elk spoor. Zij hadden eerder al aangegeven niet naar de kerstlunch van oma Elizabeth te gaan, naar verluidt om Meghans moeder in de Verenigde Staten te bezoeken.

Andere koninklijke aanwezigen op de feestelijke lunch waren onder anderen prins Charles en prinses Beatrice.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.