Britse verloskundige hielp Meghan telefonisch bij bevalling

Vorsten

2021-06-25 12:24:36

De Britse dokter Gowri Motha heeft Meghan vorige maand telefonisch bijgestaan tijdens haar bevalling van dochter Lili. Dat vertelt de verloskundige, die twee jaar geleden ook hielp bij de bevalling van Archie, aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Motha heeft een kliniek in Londen en kon niet naar Californië om Meghan en haar man prins Harry bij te staan tijdens de geboorte van hun tweede kind. Omdat de werkwijze van de verloskundige het echtpaar beviel, werd ze alsnog gevraagd vanuit het Verenigd Koninkrijk te helpen. “Het was erg lief van haar. Ik voel me vereerd”, aldus Motha.

Op afstand steunde ze Meghan telefonisch bij haar bevalling. Dat komt wel vaker voor. “Ik kan via Zoom geen baby’s op de wereld helpen, maar ik heb dat wel een paar keer via FaceTime en de telefoon gedaan.”

Holistische werkwijze

Hotha is een veelgevraagde zwangerschapscoach van sterren. Zo hielp ze eerder onder anderen Gwyneth Paltrow, Kate Moss en Madonna. De verloskundige houdt er een holistische werkwijze op na en geeft haar cliënten tips om zich fysiek en mentaal in alle rust voor te bereiden op hun bevalling en de periode erna.

Of Meghan ook van Motha’s postnatale programma gebruik maakt, zegt de verloskundige niet. Mocht de hertogin van Sussex dat wel doen dan heeft ze na de bevalling een paar weken vooral vegetarisch gegeten, is ze dagenlang gemasseerd en vooral binnengebleven.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana