‘Britten denken eerder aan prins Philip dan aan interview Meghan’

Vorsten

2021-03-07 12:09:17

Voordat het interview met Harry, Meghan en Oprah Winfrey überhaupt is uitgezonden, beheerst het de voorpagina’s van de Britse kranten al. Zoals verwacht kijken niet alle tabloids even reikhalzend uit naar het gesprek dat in de nacht van zondag op maandag (Britse tijd) wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS.

Zo schrijft de The Mail on Sunday op basis van een paleismedewerker dat “Britten maandag alleen denken aan de scholen die weer opengaan, hun vaccinatie en of prins Philip nog beter wordt”. Het hele interview met Harry en Meghan, dat maandagavond pas in het Verenigd Koninkrijk wordt uitgezonden, wordt volgens de krant niet eens zo belangrijk geacht.

Ook de Daily Star staat niet bepaald aan de kant van Team Meghan. Daar staat op de voorpagina een papieren zak afgebeeld met daarop een foto van Harry en Meghan voorzien van zwarte balkjes voor hun ogen. “Als je morgen het interview op ITV kijkt en de neiging krijgt om over te geven, voel je dan vrij om dit handige zakje uit te knippen”, staat erbij geschreven.

Verder meldt The Sunday Times dat koningin Elizabeth “het circus” überhaupt niet eens gaat kijken en schrijft The Sunday Express dat de Queen “alleen maar bezig is met haar werk en de gezondheid van prins Philip”.


Meer Verenigd Koninkrijk