Cambridges bedanken essentiële werkers in kerstvideoboodschap

Vorsten

15-12-2020 12:53:37

De hertog en hertogin van Cambridge hebben dinsdag op Twitter een speciale kerstboodschap gedeeld. In een video bedanken William en Catherine in het bijzonder de essentiële werkers en hun families voor “alles wat ze hebben gedaan en voor alle offers die zij hebben gebracht om ons te beschermen.”

Het filmpje bestaat uit een kerstverhaaltje in rijmvorm, voorgelezen door William en Catherine zelf. Ze vertellen onder meer over een actie bij het London Palladium, waar vrijdag een speciale show werd opgevoerd om essentiële werkers en hun families te bedanken voor hun grote inzet dit jaar. De Cambridges waren hier zelf – samen met de kinderen – ook bij aanwezig.

Verder zijn in de video ook de elfjes van de kerstman te zien terwijl zij naar de speelgoedwinkel Hamleys gaan om cadeautjes voor de kinderen te kopen en in te pakken. De hertog en hertogin sluiten hun kerstvideo af met een boodschap aan alle Britten. “De moraal van het verhaal, nu meer waar dan ooit, is dat bijzondere dingen gebeuren als we allemaal samenwerken.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord