Cambridges (inclusief Louis) vonden platina jubileum fantastisch

Vorsten

06-06-2022 19:42:10

Image Licensed to i-Images / Polaris) Picture Agency. 05/06/2022. London, United Kingdom: The Platinum Pageant on the final day of the Platinum Jubilee celebrations in London. ( i-Images / Polaris)

De hertog en hertogin van Cambridge blikken op Twitter terug op een “fantastisch” weekend waarin werd stilgestaan bij het platina jubileum van koningin Elizabeth. William en Catherine plaatsen maandag een serie foto’s van de festiviteiten.

“Om mensen vanuit het hele land bijeen te zien komen met familie, vrienden en geliefden is zeer speciaal”, schrijven de Cambridges bij onder meer een foto van het aanwezige publiek voor Buckingham Palace. “Dank aan iedereen die is gekomen om waardering voor de Queen en haar inspirerende zeventig jaar op de troon te uiten.”

William en Catherine hopen dat iedereen een memorabel weekend heeft gehad. “Wij vonden het fantastisch, Louis in het bijzonder.” De hertog en hertogin verwijzen hiermee met een knipoog naar de foto’s van het vierjarige prinsje die afgelopen weekend op sociale media werden gedeeld. Louis trok hierop allerlei gekke bekken toen hij naast zijn overgrootmoeder Elizabeth op het balkon stond te zwaaien naar het aanwezige publiek.


Meer Verenigd Koninkrijk