Camilla achter machine handschoenenfabriek

Vorsten

24-02-2015 16:27:00

WARMINSTER – Camilla had dinsdag weer twee afspraken in haar agenda staan. De vrouw van prins Charles ging in de ochtend langs bij Dents Fine Accessories in de plaats Warminster, zo blijkt uit de openbare agenda van het Britse hof.

Dents Fine Accessories is een Britse handschoenenmaker die al in 1777 werd opgericht. Camilla kreeg een rondleiding in de fabriek, waar ook kleine leren tassen worden gemaakt, en sprak met verschillende medewerkers. Ze mocht zelf ook even een machine bedienen. Clarence House heeft foto’s van het bezoek via Twitter gedeeld.

Hierna bracht de Hertogin van Cornwall een bezoekje aan het nabijgelegen handschoenenmuseum. Daar woonde ze een receptie bij waar verschillende prijzen werden uitgereikt.

Na haar bezoek aan de handschoenenmaker ging Camilla ook nog langs bij Community First. Ze is beschermvrouw van deze lokale liefdadigheidsinstelling, die zich inzet voor de inwoners van Wiltshire. Camilla bezocht Community First vanwege de vijftigste verjaardag en de opening van een nieuw pand. De Hertogin van Cornwall ontmoette medewerkers, vrijwilligers en sponsoren van Community First.


Meer Verenigd Koninkrijk