Camilla doneert aan slachtoffers bosbranden Australië

Vorsten

2020-01-16 21:31:56

Camilla heeft haar steun aan de slachtoffers van de bosbranden in Australië niet alleen mondeling getoond. De echtgenote van prins Charles heeft gedoneerd aan de organisatie GIVIT, onthulde de instelling op sociale media.

De organisatie is Camilla dankbaar voor haar donatie. “Dank aan de hertogin van Cornwall die de wijze waarop GIVIT bosbrandslachtoffers helpt, heeft omarmd.”

Charles deelde vorige week al, mede namens zijn vrouw, zijn medeleven in een video op Instagram. Ook sprak de Britse troonopvolger zijn bewondering uit voor het Australische volk. “We weten allemaal hoe ontzettend speciaal en veerkrachtig het Australische volk is. Dus ik weet dat ondanks deze verschrikkingen jullie een manier vinden om eruit te komen. Alles dat ik kan zeggen is dat wij aan jullie denken en voor jullie bidden. Ik ben heel trots dat ik jullie ken.”

Ook koningin Elizabeth, prins William en zijn vrouw Catherine en prins Harry en zijn echtgenote Meghan deelden hun verdriet over de Australische bosbranden.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana