Camilla duikt op in finale strictly Come Dancing

Vorsten

19-12-2020 22:30:00

Camilla, de hertogin van Cornwall, heeft zaterdagavond onaangekondigd haar opwachting gemaakt in het televisieprogramma Strictly Come Dancing. De finale van het dansprogramma werd uitgezonden op de BBC.

De bijdrage van de vrouw van prins Charles zat verstopt in een compilatie van videoboodschappen van kijkers en celebrities. Ze spraken de finalisten toe om ze succes te wensen. Camilla blijkt een vaste kijker van de Britse danswedstrijd te zijn. Ze zei tenminste dat ze al wist op wie ze zou gaan stemmen.

Camilla had ook lovende woorden voor het programma. Strictly Come Dancing zorgde volgens de royal voor veel afleiding in deze moeilijke tijd. “Namens iedereen die naar Strictly kijkt, wil ik iedereen die in dit bijzonder moeilijke jaar bij deze productie betrokken is enorm bedanken”, zei de hertogin. “Jullie hebben iedereen zoveel plezier gegeven en ons land een boost gegeven.”

Camilla is niet de enige royal die zich in dit seizoen van strictly Come Dancing heeft laten zien. Eerder was prins Harry via een live-verbinding vanuit zijn huis in Los Angeles te zien. Hij sprak zijn grote vriend JJ Chalmers moed in. Dat mocht overigens niet baten, want hij haalde de finale niet.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.