Camilla en Catherine videobellen met kinderhospices

Vorsten

23-06-2020 11:20:07

De hertoginnen van Cornwall en Cambridge hebben gevideobeld met verschillende kinderhospices in het Verenigd Koninkrijk om ze te bedanken voor hun werk. Aanleiding van het gesprek was de Children’s Hospice Week in het Verenigd Koninkrijk, van 22 tot 28 juni.

Tijdens het gesprek spraken Camilla en Catherine met verschillende organisaties en bedankten ze alle medewerkers voor hun werk. Ook hoorden zij hoe de zorg die geleverd kan worden is veranderd door de coronacrisis. De hertoginnen spraken verder met een familie die eerder dit jaar een zoon was verloren. Tijdens het gesprek vertelden zij over de steun die zij hadden ontvangen tijdens hun moeilijke tijd.

Beide hertoginnen steunen al jaren het werk dat kinderhospices verrichten. Camilla is beschermvrouwe van Children’s Hospice South West and Helen & Douglas House en Catherine is sinds 2012 beschermvrouwe van East Anglia’s Children’s Hospices.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.