Catherine belt met vrijwilliger van foto uit Hold Still

Vorsten

2021-06-07 21:56:33

Catherine heeft opnieuw gebeld met iemand die werd gefotografeerd voor haar fotoproject Hold Still. De vrouw van prins William deelde een gesprek dat ze voerde met Sami, die net na zijn verhuizing naar Londen als vrijwilliger ging werken bij een voedselbank.

Sami vertelde aan de hertogin dat zijn vriendin besmet raakte met het coronavirus, net nadat ze naar Londen waren verhuisd. Tijdens hun quarantaine zag hij een vrouw als vrijwilliger werken. Toen hij na twee weken uit quarantaine kon, besloot hij meteen om daar te gaan helpen. Op zijn eerste dag als vrijwilliger was er toevallig een journalist aanwezig, die besloot de foto die hij van Sami maakte in te sturen.

Catherine noemde het verhaal van Sami fascinerend. “De reden dat we dit doen was om verhalen als de jouwe aan het licht te brengen en het geweldige werk dat wordt verricht te laten zien. Dankjewel en goed gedaan.”

Catherine, die zelf ook graag fotografeert, nodigde voor het project Hold Still mensen uit om portretten in te sturen die ze tijdens de eerste lockdown hebben gemaakt. De afgelopen maanden sprak de hertogin al met meerdere van de honderd finalisten.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana